Jacheta de iarna 2 in 1 Exford 1B83 Renania

AVA STING va recomanda produsul  Jacheta de iarnă 2 în 1 Exford 1B83 Renania! Cu caracteristici de top și o construcție inovatoare, această jachetă este alegerea perfectă pentru a vă menține confortabil și protejat în cele mai extreme condiții de iarnă.

în stoc furnizor
SKU
1B83
181,00 lei 152,10 lei

Nu ştii mărimea potrivită?
Renania
AVA Sting

CARACTERISTICI GENERALE

  • MATERIAL DE CALITATE SUPERIOARĂ: Jacheta este fabricată din materiale de cea mai înaltă calitate pentru a vă asigura confort și durabilitate pe termen lung.
  • EXTERIOR RESISTENT: Materialul exterior este realizat din 100% poliester, cu o membrană PVC care oferă o barieră impenetrabilă împotriva umezelii și vântului, păstrându-vă uscat și confortabil în orice condiții.
  • CAPTUSEALA MOALE: Captuseala interioară este realizată din 100% poliester pentru un confort extraordinar. Iar captuseala termică cu 70% PNA și 30% PE (blana sintetică) vă menține calzi și fericiți chiar și în cele mai reci zile de iarnă.
  • CONSTRUCȚIE INOVATOARE: Jacheta Exford 1B83 Renania este proiectată pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale mediilor cu temperaturi scăzute și umezeală. Cu o construcție de tip pilot, închidere frontală cu fermoar și maneci detasabile, puteți personaliza jacheta în funcție de necesitățile dvs. Aceasta include, de asemenea, captuseala și gulerul termic, care sunt, de asemenea, detasabile, oferindu-vă versatilitate suplimentară.
  • APLICAȚII VARIATE: Jacheta noastră de iarnă este clasificată ca îmbrăcăminte de protecție, categoria I de risc, și este ideală pentru medii cu temperaturi scăzute și umede. Indiferent dacă lucrați în construcții, logistică, servicii sau uz general, această jachetă vă va menține protejați și confortabili pe tot parcursul zilei.

Material:

Tesatura exterioara: 100% poliester + membrana PVC.

Captuseala: 100% poliester; Captuseala termica si guler detasabile: blana sintetica 70% PNA/30% PE.

Aplicatii: constructii, logistica, servicii, uz general, ateliere mecanice, lacatuserie.

Imaginea este cu titlu informativ si pot aparea diferente de nuanta.

Cu Jacheta de iarnă 2 în 1 Exford 1B83 Renania, veți fi pregătiți să înfruntați iarna cu încredere. Nu vă mai faceți griji cu privire la vremea neprietenoasă sau la condițiile de lucru dificile. Această jachetă vă va însoți cu stil și performanță în fiecare zi. Comandați acum și experimentați diferența Exford!

IMPORTANT

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Mai multe informații
MarcaRenania
Norme EuropeneEN 13688
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Jacheta de iarna 2 in 1 Exford 1B83 Renania
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi